İTÜ Sektör Günleri 2014

itu

itü sektör günleri 2014, İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nden yeni bir etkinlik daha geliyor. Türkiye’nin en büyük sektör tanıtma etkinliklerinden biri olarak gösterilen İTÜ Sektör Günleri, her sene olduğu gibi bu sene de yapılmak üzere. Büyük firmaların yöneticilerinin ve öğrencilerin bir araya gelmesini sağlayarak gelecek sektör hakkında fikir, bilgi sahibi olmamızı sağlayan bu etkinlik 22 Ekim Çarşamba tarihinde her zamanki gibi İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek. Bu sene yirminci kez düzenlenecek olan etkinlik tüm gün sürecek.

Turkcell, Vodafone, Avea ve Türk Telekom’dan gelen üst düzey yöneticilerin katılım gösterecekleri oturumlarda yönetici ve işverenler sektörü değerlendirecek, tecrübelerini aktaracak ve iş dünyasının değişen dinamikleri yorumlayacaklar. Ayrıca katılımcılar fuaye alanındaki şirket standlarından iş ve staj başvurusunda bulunabilecek, şirket yetkilileri ile birebir görüşme fırsatını yakalayabilecekler.

Etkinlikte yer alan katılımcı firmalar ve konuşmacılar:
-Onur Kutlu – Vodafone Teknoloji Merkezleri ve Enerji Sistemleri Kıdemli Müdürü
-Aykut Erdinç – Türk Telekom Kurumsal Pazar Yönetim Direktörü
-Verda Emiroğlu – Turkcell Ar-Ge Yöneticisi

Düzenlenen organizasyonun ücretsiz olduğunu ve katılımcılara gün sonunda sertifika verileceğini de siz değerli okuyucularımızla paylaşalım.

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle