Tek Fiyat Avantajı Carter Soshkosh’ta!

Carter Soshkosh 1865 yılından günümüze kadar kaliteli ve sağlıklı bebek ve çocuk giyim ürünleri üretmeyi ilke edinmiş, dünyada öncü firmalardan biridir. Çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar alanında geniş ürün yelpazesi, binlerce renk ve desen çeşidi, ergonomik tasarımları, kaliteli ve sağlığa uygun kumaş yapısı ile yıllardır pek çok ailenin tercihi olmuştur.

Kız Bebek Denim Salopet Mavi OshKosh B’Gosh

Rahat bir tulum arayanlar için harika bir seçenek: Kız Bebek Denim Salopet Mavi OshKosh B’Gosh. Omuz askılarının ayarlanabilir olması sayesinde rahatlık sağlar. Esnek kumaşı ise rahatlık seviyesini en üst seviyeye taşır. Sadeliğin güzelliğini, gökkuşağı renklerinden oluşan çizgi detayları ile bütünleştiren bu tulum, 6 ay ile 24 ay arası beden seçeneği ile karşınızda.

Ayarlı omuz askıları, orijinal metal aksesuarları, vücuda zararsız çıtçıtları, cepleri, makinede yıkanabilmesi, esnek kumaşı ve gökkuşağı rengi çizgileri ile kız çocuklarınız için mükemmel bir tercih olacak. Bu ürün %79 pamuk, %20 polyester, %1 elastan jarse içerir.

Erkek Bebek Ekose Body OshKosh B’Gosh

Erkek Bebek Ekose Body OshKosh B’Gosh tarz sahibi anneler ve bebekleri için süper bir tercih!

Birbiriyle uyumlu renk tonları ve ekose tarzı ile bebekleriniz tam bir küçük adam olacak.

Tarzın yanında rahatlığı da içinde barındıran bu body esnek kumaşı ve önden düğmeli olmasıyla bu rahatlığı size sunuyor.

Cepleri, nikel barındırmayan çıtçıları, patiska manşetleri, kolun tamamını kavrayabilme, yumuşak dokuya sahip görüntüsü ile bebeğinize çok yakışacak.

Erkek Bebek Desenli Body Beyaz

Erkek Bebek Desenli Body Beyaz tarzından ödün vermeyen erkek bebekler için mükemmel bir tercih!

Yumuşak poplin kumaştan yapılan, önden düğmeli olan bu modelde miniğiniz içinde adeta küçük adam olarak görünecektir.

Gemi, ahtapot, deniz feneri ve çok daha fazla desenden oluşan denizci baskısı olarak tasarlanan bu body ile bebeğiniz oldukça güzel görünecek.

Ürünün özellikleri arasında nikel içeriği olmayan çıt çıtlar, açıldığında uzun kollu olma, yumuşak poplin kumaş, manşet yaka, ön cebi, deniz içeren baskılar, %100 poplin pamuk kumaş ve makinede yıkanabilme özellikleri bulunur.

Erkek Bebek Eldiven 3’lü Paket

Erkek Bebek Eldiven 3’lü Paket, özellikle yeni doğan kız ve erkek bebekler için yumuşak pamuktan üretilmiş eldivenlerdir. Yeni doğan bebeğinizin eliyle yüzünü çizmesine engel olmak için tasarlanmıştır.

Bu ürünün özellikleri; 3’lü paket içerisinde olması, yeni doğan kız ve erkek bebekler için uygun olması, köpekbalığı, balık ve çapa desenleri ile tasarlanmış olması, yumuşak pamuk kumaştan üretilmesi ve çizgili desen özellikleri yer alır.

Küçük Kız Çocuk Tshirt – PW

Küçük Kız Çocuk Tshirt – PW, kız çocukları için tasarlan ürünlerden bir tanesidir. Kız çocuklarının tarzına tarz katacak olan omuz detaylı uzun kollu body aynı zamanda rahatlığı ile de kız çocuklarınızın hayran kalacağı üründür.

Arkadan çıt çıtlı özelliği ile giyilmesi de oldukça rahat ürünlerden biridir.

Omuz kısmında büzgülü detayları sayesinde kız çocukları bu ürün sayesinde oldukça şık görünürler.

%100 jarse pamuk kumaştan ve yumuşacık jarse kumaştan üretildiği için kız çocukları bu tshirt içinde kendini şık hissettiği gibi rahat da hissedeceklerdir.

İthal üretim olan bu ürün gönül rahatlığı ile makinede yıkanabilir ve uzun yıllar kullanılabilir.

Carter Soshkosh, Dünyanın en güzel bebek giyim markalarından biridir. Çocuğunuzun giysileri için kaliteden, şıklıktan ve rahatlıktan ödün vermeyen ebeveyn iseniz yapmanız gereken https://www.cartersoshkosh.com.tr/ linkine tıklayarak alışverişe başlamak olacaktır.

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle