2012 Şubat Öğretmen Atamaları İçin Tercih Klavuzu Yayınlandı

Milli Eğitim Bakanlığının okullardaki ihtiyaçlar doğrultusunda yapacağı 17 bin kişilik öğretmen ataması klavuzu, atama yapılacak olan alanlar,taban puanlar  merakla bekleniyordu.

Öğretmen Atamaları Tercih Klavuzu

Milli Eğitim Bakanlığının Şubat ayında yapacağı atamalar için çıkarttığı klavuz internet üzerinden yayınlandı. Bu klavuzda atama yapılacak alanlar, alımların yapılacağı taban puanlar, atama kontenjanları ve başvuru şartları Milli Eğitim Bakanlığının http://ikgm.meb.gov.tr sitesinde yayınlandı.

Ayrıca öğretmenlik için hazırlanmış başvuru ve atama klavuzuna ulaşabilmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Başvuru ve atamaya ilişkin detaylı bilgi ise daha önceki yazımızda paylaşılmıştı. Başvuru ve atama ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

2012 Yılının Şubat ayında yapılacak olan öğretmen atamalarını öğretmen adayları merakla beklemekteler. KPSSP 10 puan üstünlüğü üzerinden yapılacak olan toplam 17 bin atama hakkında bütün detaylı bilgilere ve klavuzlara yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Okulların taban atama puanları ne, hangi ilde ne kadar atama kontenjanı bulunmakta, atama yapılabilmek için yapılması gerekenler neler başvuru koşulları var mı, başvuru ve atama hakkında detaylı bilgiler neler gibi bütün sorularınızın cevabını alacakasınız.

Yayınlanan klavuzun içerisinde hangi bilgilere yer verilmiş??

 

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle