2012 Yılında Kaç Tane Memur Alımı Yapılacak

Memurlar 2012 yılında oldukça büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bir türlü çözülemeyen maaş zamları, toplu sözleşme yasasının mecliste kanunlaşamaması. 2012 yılında bir türlü maaşlarını zamlı alamayan memurların isyanı.

Bütün bu sorunların cevapları ve bu yıl alınacak olan memur sayısını da belirtebilmek için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekli açıklamaları yaptı.

Ulusa sesleniş programında memurlara da uzun bir yer veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplam 29 bin memurun 2012 yılında görevlerine başlayacakları müjdesi verdi.

Tabi bu konuşma şu anda memur olmak isteyenleri oldukça sevindirmiş durumda. Çünkü ülkemizde 4 yıllık üniversiteden mezun olup da herhangi bir işle uğraşmayan onlarca yeni mezun var.  Memur alımları için Kpss sınavına başvuranlar yeterli puanları aldıkları taktirde devletimizin memur kademesinde istedikleri yerde çalışmaya başlayabiliyorlar.

Başbakan Ulusa Sesleniş programında genel olarak yapılan hizmetlerden ve çözümü olacak olan genel sorunlardan bahsetti. Ess olarak memur alımlarının ise 2012 Ağustos ayında yapılacağını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına göre devlet kurum ve kuruluşlarında büyük bir istihdama gidileceği sonucu bizler tarafından çıkartılabiliyor.

Başbakan Erdoğan’ın Ulusa Sesleniş Konuşması from Adalet ve Kalkinma Partisi on Vimeo

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle