2022 En Çok Satan Kitaplar

Kitap almak istediğinde aklına gelen ilk mağaza; tabi ki de D&R!

2022 en çok satan kitapları sonunda açıklandı! Stefan Zweig, Zülfü Livaneli, Gülseren Budayıcıoğlu, Joseph Murphy gibi ünlü yazarlar bu senenin en çok okunan yazarları oldu!

Bilinçaltının Gücü – Zihinsel Bedensel İyileşme / Joseph Murphy

Bilinçaltının gücü ispatlanmış biçimi ile insan hayatı üzerinde son derece etkili sonuçlara sebebiyet vermektedir.

Bu senenin çok satan kitapları arasında yer alan dünyaca ünlü yazar Joseph Murphy’nin Bilinçaltının Gücü – Zihinsel Bedensel İyileşme adlı yapıtı, zihninizin derinliklerine yönlendirmelerde bulunmayı öğrendiğinizde yaşam kalitenizin artacağını ve gideceğiniz yönü bulmanızda kılavuz olacağını anlatmaktadır.

Yazar, okurlarına basit gerçekliklerin insan hayatını olumlu yönde değiştirebileceğini anlatmak istemiştir.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu/ Stefan Zweig

Modern dünya klasikleri arasında yer alan, başarılı yazar Stefan Zweig’ın kısa öykülerinden Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu; 2022 senesinin en çok okunan kitapları arasında yer almaktadır.

Bilinmeyen bir kadının mektubu, yazarın romantik ancak saplantılı aşk dünyasını anlatan en çarpıcı öyküler arasında bulunmaktadır. Ömrü boyunca, ona hiç kulak asmamış bir adama âşık olan bir kadının iç acıtan hikayesini anlatan kitap; 1948 senesinde Alman bir yönetmen tarafından Hollywood klasiklerinden bir yapıma da ilham kaynağı olmuştur.

Kaplanın Sırtında – İstibdat ve Hürriyet / Zülfü Livaneli 

Tamı tamına 33 sene sürmüş bir saltanat sistemi ve sonrasında bir gece bir anda gelen sürgün…

Türk Edebiyatının en önemli isimlerinden Zülfü Livaneli, Kaplanın Sırtında – İstibdat ve Hürriyet kitabında; 2. Abdülhamid’in saltanat yıllarından en tuhaf olayları derleyerek yorumlamıştır. Saltanatın sona ermesinin Abdülhamid’in psikolojisini ve toplumu sorgulamaktadır.

İktidar kavramına farklı bir bakış açısı getiren Livaneli’nin bu yapıtında devrik padişahın, psikolojik yapısını ve kendi ile giriştiği vicdan muharebesini derinden hissetmek mümkündür.

Kırmızı Pelerin / Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun her insanın yaşamına ve hayatına dokunan hikayelerinden Kırmızı Pelerin D&R’ın 2022 senesinde en çok okunan kitapları arasındaki yerini aldı!

Daha çocukluk döneminden gelen fiziksel taciz travmaları, sonrasında oluşan yalnızlık, bastırılmışlık ve kimsesizlik ile başa çıkma mücadelesi içerisinde ufacık bir ışık gördüğü kapıların arkasına geçmek hakkında; son derece hissiyatlı ve masumiyet dolu bir aşk hikayesi…

Yazar, kitabın okurlarına; okurken kendi yaşanmışlıklarından bir parçayı hissedeceklerini temin etmektedir. 2022 senesinin iz bırakan kitabına D&R şubelerinden erişebilmek mümkün.

Utanç – Bir Jinekoloğun Gözünden Türkiye’de Kadın Olmak / Gökçen Erdoğan

Türkiye’deki kadınların bir tıp dalı olan jinekolojiye bakış açısı ve müracaattaki çekincelerini ele alan Utanç – Bir Jinekoloğun Gözünden Türkiye’de Kadın Olmak; kadınların sağlık açısından düzenli olarak belli periyodlarda ziyaret etmesi gereken Jinekoloji alanına müracaat edememelerinin arkasındaki giz perdesini okuyucuya açıklamaktadır.

2022’in en çok okunan kitapları arasında yer alan bu ve bunun gibi daha birçok kitaba D&R şubelerinden uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz!

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle