2014 ALES Sonuçları Açıklandı!

osym_ales

2014 ales sonuçları açıklandı, Geçtiğimiz dönemde ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan ALES Sonuçları açıklandı! 2014 İlkbahar dönemi sınavının sonuçları açıklanırken, aşağıda vermiş olduğumuz linkten siz de sonuçlarınızı görebilirsiniz. Ancak ilk önce geride bıraktığımız gün ÖSYM’nin ALES sonuçları hakkında yapmış olduğu açıklamayı sizlere sunalım.

11 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2014-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları 20 Mayıs 2014 tarihinde saat 16.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.

2014 ALES sonuçlarınızı görüntülemek için ilk önce aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayın ve TC kimlik numaranızla birlikte daha önceden belirlemiş olduğunuz kişisel şifrenizi yazarak sisteme giriş yapın. Ardından görüntülemek istediğiniz sonuçlardan ALES bölümünü seçerek 11 Mayıs’ta gerçekleşmiş olan sınavın sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Hiç kimsenin ya da kurumun evine sınav sonuçları mektupla gönderilmeyecektir.

2014 ALES SONUÇLARI

Advertisement

No comments.

Yorum Ekle